Salg af boomeranger i Danmark


Ulf Valentin på www.boomerangs.synonym.dk
Ulf er Danmarks største producent af boomeranger. Hans traditionelle type findes i støelser fra 25cm til 120cm! Der er specielle typer til meget vind og en af verdens mindste boomeranger der kræver en speciel kasteteknik.

Jens Krabbe på www.spin-off.dk
Jens laver boomeranger på bestilling, foruden at forhandle SPIN-BAk, Pegasus og Fun-Fly.

Joachim Beeres
Joachim fremstiller mange forskellige boomeranger i krydsfiner. Nogle har helt specielle egenskaber som eksempelvis at kunne skilles ad i flere mindre boomeranger. Kontakt Joachim på
beeres@hotmail.com

Uslebne boomeranger til selv-byg
Klubben har et lager af udskårne boomeranger man selv kan slibe til og male.
Derudover har klubben krydsfiner på lager til dem der selv vil save deres boomeranger ud.


Pegasus
Klubben har indkøbt en ladning gule plastikboomeranger af model Pegasus. De er en af verdens bedste plastikboommeranger til en meget billig pris: kun 40,- per stk.

Fun Fly
Verdens bedste indendørs boomeranger, lavet af skumplast så moster Odas vase ikke bliver væltet i stuen: 30,- per stk. eller 4 for 100,-
Får i rød, gul og blå.


SPIN-BAK
Klubben har fået fat på et parti røde boomeranger af plastik. De er en af verdens bedste plastikboommeranger til en meget billig pris: kun 25,- per stk. (i America går de for $15 stykket!)

Klubtrøjer
Med hjælp fra
Mads Krabbe har vi fået designet et logo som vi har fået trykt på hvide T-shirts. De er nu stort set udsolgt :-( Den sidste XXL kan købes for blot 120 kr.
Jens i klubbens trøje


Naturgalleriet i Holte
The Good Stuff Shop, som de også kalder sig, sælger boomeranger fra Davro Boomerangs i Skotland. Det er ganske fornuftige produkter de fører.